Dikkat! Toplu taşıma geliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dikkat! Toplu taşıma geliyor


 

Sürekli kazalara karışan toplu taşıma araçlarına, sürücüler tepki verdi!

Serkan TULTAK

Mersin de artan araç sayısı trafik kazalarını da beraberinde getiriyor. Söz konusu kazalarda şehir içinde yolcu taşımacılığı yapan toplu taşıma araçları öne çıkarken, araç sürücüleri de çok sayıda trafik kazasına karışan, yolda kendilerini sıkıştıran ve trafik kurallarını hiçe sayan bu araç sürücülerine tepki vermeye başladılar. 

MİNİBÜS, DOLMUŞ VE HALK OTOBÜSLERİNE TEPKİ ARTIYOR 
Aşırı hız, dikkatsizlik, yolcu kapma yarışı, dakika telaşı, kırmızı ışık ihlali, durak harici indir bindir, diğer araç sürücülerini hiçe saymak gibi nedenlerle sürekli trafik kazalarına karışan toplu taşıma sürücüleri, Mersin Bilinçli Sürücü adı ile kurulan sosyal paylaşım sitesinde tepki alırken, söz konusu araçların karıştıkları trafik kazası sayısı ise her geçen gün artıyor.
80 binden fazla üyesi bulunan sosyal paylaşım sitesinde, yetersiz denetim, toplu taşıma sürücülerinin kuralları hiç sayması, ışık ihlalleri, yolda diğer araç sürücülerini gerek selektör gerekse korna; zaman zamanda sözlü taciz etmeleri şikayetlerin başında gelirken, yetkililerden bu sorunla daha çok ilgilenilmesi istendi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA