Esnaftan; milli irade bildirisi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Esnaftan; milli irade bildirisi!


 

Mersin esnafı, darbe girişimine karşı milli irade bildirisi yayınlayarak, demokrasiye sahip çıktı!

Gülsen Kaya

Mersin Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, 15 Temmuz Darbe Teşebbüsünü kınama ve milli irade bildirisini il genelinde kurulu esnaf odası başkanlarının katılımı ile gerçekleştirdiği basın toplantısında kamuoyu ile paylaştı. 

ESNAF, DARBEYE KARŞI DİMDİK AYAKTA

Birlik, konferans salonunda çok sayıda oda başkanının katılımıyla düzenlenen toplantıda milli irade bildirisini kamuoyuna aktaran Başkan Dinçer, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birlik ve beraberliğini açıkça tehdit eden 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimine tepki gösterdi. Dinçer, ahilik gelenek ve kültüründen gelen, her zaman devletinin ve milletinin yanında yer alan, aileleri ve yanlarında çalışanlarla birlikte 20 milyonluk bir büyük camiayı temsil eden esnaf ve sanatkarların hiç düşünmeden, canları pahasına, cesaret ve kararlılıkla, darbe girişiminin karşısında dimdik ayakta durduğunu belirtti. 

“CUMHURİYETİN TEMEL NİTELİKLERİNE BAĞLILIYIZ”

“Ülkesine, milletine ve devletine sahip çıkan vatandaşlarımızın sokaklara ve meydanlara korkusuzca ve cesaretle çıkan, demokrasi nöbeti tutmaları ve demokrasiye sahip çıkmaları, bugün olduğu gibi geleceğimizin  de en büyük teminatıdır” diyen Başkan Talat Dinçer, “Demokrasiyi sahiplenme noktasında; esnaf ve sanatkarımız, her zaman olduğu gibi, tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile bölünmez bütünlüğünü, huzur ve güvenliği için daima, Devletimizin ve Milletimizin yanında yer alacaktır.
Hiç kuşkusuz, Türkiye Cumhuriyeti; demokrasiye ve Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı kalarak, tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet olarak ebediyete kadar varlığını sürdürecektir.
Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu menfur darbe girişimine karşı canlarını ortaya koyan şehit düşen kahraman güvenlik kuvvetlerimize ve demokrasiye bağlı yurtsever vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA