Darbe girişimi soruşturması belediyeye sıçradı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Darbe girişimi soruşturması belediyeye sıçradı!


 

Belediyedeki ofisinde ve evinde arama yapılan Başkan MHP’li Mehmet Türe’nin bilgisayarına el konuldu. Türe ise savcıya ifade vermek üzere adliyeye gitti.

Anamur ayağa kalktı!

Haber Merkezi

Darbe girişiminden haberdar olduğu ve örgütün sözde imamı Şeref Emil'den hazırlık yapmasını istediği öne sürülen Mersin'in Anamur İlçe Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Türe ile ilgili gelişmeler ilçeyi ayağa kaldırdı.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis Türe’nin belediyedeki ofisi ve evinde, Anamur Genç İşadamları Derneği Başkanı Şeref Emil’in ofisi ve evinde arama yaptı. Yaklaşık 3 saat süren aramanın sonunda Mehmet Türe'nin bilgisayarına el konuldu. Türe ve Emil ise ifade vermek üzere adliyeye gitti.

Anamur halkı da Türe’yi yalnız bırakmayarak, evinin önünde arama yapıldığı esnada ve adliye önünde toplanarak, duruma tepki gösterdi.

Hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu söyleyen Türe ise, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyerek darbe girişimini kınadı. Türe: “Vatanıma, bayrağıma, milletime, bağlılığıma en ufak şüphe duyanlara hakkımı helal etmiyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA