Başkan Türe serbest bırakıldı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Türe serbest bırakıldı!


 

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili ofisinde ve evinde arama yapılan ve adliyede ifade veren Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Merkezi

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener’in seçim ekibindeki Anamur Belediye Başkanı eski Hava Yüzbaşı Mehmet Türe’nin darbeden bir gün önce haberdar olduğu, örgütün sözde imamı Şeref Emil’den, hazırlık yapmasını istediği iddiaları asılsız çıktı. 
Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili hakkında ki iddialar nedeniyle önceki gün belediyedeki makamında ve evinde arama yapılarak bilgisayarına el konulan Türe, ayrıca hakkında gözaltı ve tutuklama kararı yokken adliyeye giderek cumhuriyet savcısına ifade verdi.

GÖREVİNİN BAŞINDA
Tanıkların dinlenilmesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Türe’ye, Anamur halkı tam destek verdi. İki gün boyunca gerek belediye ve evde polisin arama yaptığı esnada gerekse de Başkan Türe’nin adliyede ifade verdiği sırada sokaklara inen ilçe sakinleri, yaşananlara tepki gösterdi. Başkan Türe'yi yalnız bırakmayan binlerce vatandaş geceyi Adliye Sarayı ve Belediye Binası önünde geçirdi. 
Gergin saatlerin ardından Mehmet Türe serbest bırakılırken, aynı soruşturmada iş adamı Ş.E.'nin de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.
Başkan Türe adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, “Allah doğrunun yanındadır” dedi. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe vakit kaybetmeden Anamur'a hizmet için görevinin başına geçti. Belediye personelini de bir an önce görevinizin başına dönerek halkımıza hizmet etmeye devam etme talimatı verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA