Ön eleme heyecanı başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ön eleme heyecanı başladı


 

Toroslar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Köyler arası Geleneksel Futbol Turnuvası’nda 16’ya kalan takımlar hafta sonu oynanan maçların ardından belli oldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında başlatılan ve 37 köy takımının katıldığı turnuvanın grup maçları sona ererken, 27 Temmuz Çarşamba günü saat:13.00’de ön eleme kuraları çekilecek.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, köyler arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ön plana çıkartmak amacıyla başlatılan turnuvanın bugüne kadar fair play çerçevesinde geçtiğini söyledi. Bugüne kadar 94 maçın oynandığı turnuvada gruplarında sıralamaya girerek üst tura çıkan takımları da kutlayan Tuna, anlamlı günde başlayan turnuvanın yine anlamlı bir gün olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda finalini oynatacaklarını ifade etti.
Grup maçlarının ardından ilk 2’ye giren ve en iyi 3’üncü olarak 16’ya kalan takımlar şu şekilde oluştu: Doruklu, Çavuşlu, Arpaç, Tırtar, Arslanköy, Homurlu, Horozlu, Musalı, Resul, Yüksekoluk, Ayvagediği, Atlılar, Darısekisi, Kavaklıpınar, Aladağ ve Güzelyayla.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA