“Biz hiçbir zaman yanlış bilgi vermedik!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Biz hiçbir zaman yanlış bilgi vermedik!”


 

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Denizkızı AŞ.’nin işlettiği Yapraklı Koy, Kızkalesi ve Susanoğlu plajlarına girişin ücretsiz olduğunun bir kez daha altını çizen Başkan Olcar, “Plajlara girmek ücretsiz olup, verdiğimiz hizmetler için Yapraklı Koy’da 40, Kızkalesi ve Susanoğlu’nda ise 15 TL fiyat t

Serkan TULTAK 

Son günlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Denizkızı A.Ş.’nin işlettiği Yapraklı Koy ile Kızkalesi ve Susanoğlu Plajları ile ilgili yaşanan bilgi kirliliği üzerine ulaştığımız Turizm Platformu ve Denizkızı AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Numan Olcar, gazetemize önemli açıklamalar yaptı. 
Başından beri hep Susanoğlu ve Kızkalesi Plajları’nın 15 TL, Yapraklı Koy’un hizmet bedelinin ise 40 TL olarak açıkladıklarını anımsatan Olcar, “Ama şunu da söyledik; Yapraklı Koy’a gitti havlunuzu serip, denize girip çıkmanız ücretsizdir. Bunun bir bedeli yoktur. Biz hiçbir zaman yanlış bilgi vermedik!” dedi.

“BURASI FARKLI VE MERSİN İÇİN DAHA ÖZELDİR”
Yapraklı Koy’a ayrı bir önem verdiklerinin altını çizen Başkan Olcar, şunları söyledi: “Yapraklı Koy’un oturum yeri sınırlıdır. Plaj ekipmanları diğerlerinden farklıdır. Mersin için daha özel olması için planlanmıştır. Hiçbir zaman da Yapraklı Koy’un fiyatı 15 TL olmamıştır. Bu plajların hiçbirinde vatandaş denize girmek için para ödemez. Yani ücretsizdir. Ödenen para plajlarda şezlong dahil, kasa, şemsiye, kabin duş ve hizmetleri kapsar. hatta büfeyi... Verdiğiniz ücret sadece aldığınız hizmet içindir, plaja girmek için ücret ödemiyorsunuz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA