İkinci Bat-Çık Projesi’nin altyapı çalışmaları başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İkinci Bat-Çık Projesi’nin altyapı çalışmaları başladı


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilkini Tulumba Kavşağı’nda hayata geçirdiği ve eleştirileri halen süren Bat-Çık Projesi’nin ikincisi için startı verdi.

Haber Merkezi

Yenişehir İlçesi Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı kesişimindeki Limonluk Kavşağı Bat-Çık Projesi’nin altyapı çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı. Kavşakta, Okan Merzeci Bulvarı doğu-batı istikameti 500 metre Bat-Çık, İsmet İnönü Bulvarı transit geçiş olarak projelendirildi. Projenin içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon, doğalgaz, yüksek gerilim hatları deplase çalışmaları tamamlandı, alçak gerilim hatları çalışmaları ise devam ediyor.
Saatte 800 aracın geçtiği Limonluk Kavşağı, Mersin’in trafik yoğunluğu en fazla olan güzergahları arasında yer alıyor. 2016 Kasım ayında tamamlanması planlanan proje ile Okan Merzeci, İsmet İnönü ve GMK Bulvarı istikametindeki trafik akışının büyük oranda rahatlaması sağlanacak.
Mersin Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Mersinlilerin çalışmalar esnasında sorun yaşamaması için alternatif güzergahlar olan 20. Cadde, yeni hizmete açılan 201. Cadde ve 18. Cadde’yi kullanarak, yolculuklarını gerçekleştirebileceklerini belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA