Silifkeliler demokrasi nöbetinde kan verdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifkeliler demokrasi nöbetinde kan verdi


 

Mersin’in Silifke ilçesinde de, 15 Temmuz’dan itibaren her gün demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar, Türk Kızılayı Silifke Şubesi ve Silifke Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlikte kan bağışladı.

'Demokrasi kanı' adı altında düzenlenen kampanyada Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, MHP Silifke Belediye Meclis Üyesi Eyüp Arslan ve vatandaşlar kan verdi.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, "Bu kadar kanı bozuk alçakların içimize sızdığı günümüzde temiz kanların ortaya çıkması, kanı temiz olan insanların da iradesini ortaya koyması demokrasiden yana olan tavrını güçlü bir şekilde dile getirmesine ihtiyaç var. Vatandaşımız yediden yetmişe, kadını, erkeği, yaşlısı, genci, çocuğu ve yetişkini ile bu meydanlarda milli iradeden yana, demokrasiden yana tavrını ortaya koymuş, yan yana omuz omuza vermiş demokrasiyi katleden alçaklara karşı dik bir duruş sergilemişlerdir. Bu akşam Türk Kızılayı aynı zamanda bir kan bağışı kampanyası çalışması yapıyor. Demokrasi nöbetimizde bizimle birlikteler. Bu konuda Silifkeli vatandaşlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

“DEMOKRASİ KANI VERDİK”
AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ise Kızılay'a demokrasi kanı verdiklerini ifade ederek, "Bugün yine meydanlardayız. Demokrasi nöbetine devam ediyoruz. Silifke halkına 15 Temmuz'dan itibaren bu zamana kadar gösterdikleri duyarlılığa teşekkür ediyorum" diye konuştu.
"Kanımızın her damlası ülkemize feda olsun" diyen Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar ise, "Bugün burada anlamlı bir olay için toplandık. Türk Kızılayı Silifke Şubesi ve Silifke Ticaret ve Sanayi Odası olarak birlikte bir kan bağışı kampanyası başlattık. Böyle anlamlı bir günde, darbe girişiminden sonra daha yapılan kan bağışları daha iyi bir anlam taşıyor" dedi. 
Yaşanan darbe girişiminin devlet ve millet işbirliğinde püskürtüldüğünü belirten MHP Silifke İlçe Başkanı Eyüp Arslan ise "15 Temmuz gecesi büyük bir olay oldu. Biz bu olaydan devlet ve millet olarak üstesinden geldik. Bugün de kan verme kampanyasına destek verdik. Demokrasi kanı adı altında kanımızı verdik. O insanlar tankların önüne yatıyordu. Kurşunlara göğüs geriyorlardı. Bu kanımız ülkemize feda olsun"ifadelerini kaydetti.
Silifkeliler, kan verme işleminin ardından Göksu Parkı'nda demokrasi nöbetine devam etti. Ayrıca 38'inci kanını veren Ali Erel'e altın madalyası verildi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA