Kadıncık HES’in devir süreci tamamlandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kadıncık HES’in devir süreci tamamlandı


 

C İÇTAŞ Enerji, Mersin’de bulunan Kadıncık 1 ve 2 hidroelektrik santrallerinin (HES) devir sürecinin tamamladığını duyurdu. Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Elektrik Üretim AŞ’ye (EÜAŞ) ait 126 megavatlık Kadıncık 1 ve 2 HES’lerinin özelleştirme kapsamındaki devir sürecinin tam

Haber Merkezi

Şirketin toplam kurulu gücünün bin 450 megavat olduğu belirtilen açıklamada, HES'e dayalı kurulu gücünde bu devirle 400 megavata çıktığı kaydedildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen IC İÇTAŞ Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen, yerli ve yenilenebilir kaynaklara dayalı büyüme stratejilerinin devam edeceğini vurguladı. Çeçen, “Tamamı yerli ve yenilenebilir kaynaklara dayalı bin 450 megavatlık kurulu gücünün yanı sıra elektrik dağıtımı ve perakende satışı alanındaki faaliyetleri ile şirketimiz ülkemizin enerji arzının güvenli ve sürdürülebilir olarak temini açısından önemli bir rol üstlenmektedir." ifadesini kullandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA