MTSO pes dedirtti! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTSO pes dedirtti!


 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası uygulamaları ile pes dedirtiyor! Oda, Mersin’de 2 üniversite ile yapmadığı burs ve indirim anlaşmasını Konya ve İzmir’den iki üniversite ile imzaladı.

Haber Merkezi

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) yaklaşan eğitim – öğretim yılı öncesinde Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi ile burs ve indirim protokolü imzaladı. Bu protokoller ile MTSO üyelerine ve üyelerin birinci derece yakınlarına lisans ve ön lisans programlarında çeşitli oranlarda burs ya da indirim sağlanacak.

2012 yılında Toros Üniversitesi ile benzeri bir protokol imzalayan ancak kentin tek devlet üniversitesi olan Mersin Üniversitesi ve Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından Çağ Üniversitesi ile böyle bir protokol imzalamamış olan MTSO’nun bu hamlesi eleştiri konusu oldu. Her fırsatta ‘üniversite-sanayi işbirliği’nin yetersizliğinden yakınan iş dünyasının en büyük temsilcisinin böylesine kenti ok sayarak yönünü başka kentlere dönmesi pes dertti!


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA