İş adamının kızı da hayatını kaybetti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İş adamının kızı da hayatını kaybetti


 

Konya’nın Ayrancı ilçesi yakınlarında 10 Temmuz’da meydana gelen trafik kazasında ölen iş adamının ağır yaralı kızı da 21 gün sonra hayatını kaybetti. 16 yaşındaki Yağmur Özge Topal memleketi Mersin’in Erdemli ilçesinde toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, Ereğli Karaman Karayolu’nun 25. kilometresinde Seyfettin Özdemir'in kullandığı 01 MP 264 plakalı otomobil karşı yönden gelen Hakan Topal idaresindeki 33 VPK 33 plakalı otomobille çarpışmıştı. Kazada, 01 MP 264 plakalı araç sürücüsü Seyfettin Özdemir ile diğer araçta bulunan Erdemlili iş adamı Mithat Topal hayatını kaybetti.

Yaralılardan durumu ağır olan ve Konya'ya sevk edilen Hülya Özdemir de bir süre sonra kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
Kazada ağır yaralanan ve yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Yağmur Özge Topal'da 21 gün sonra hayatını kaybetti. Yağmur Özge Topal'ın cenazesi memleketi Erdemli'deki Türbe Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından babası Mitat Topal'ın yanına gözyaşları ve dualarla defnedildi.
Cenaze törenine AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, CHP Erdemli ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Erdemlispor Kulübü Başkanı Mehmet Morgül'ün yanısıra sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve esnaflar katıldı.  (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA