Teknopark’a iş güvenliği eğitimi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Teknopark’a iş güvenliği eğitimi


 

Mersin Teknopark çalışanları iş güvenliği konusunda uzmanlaşıyor.

Haber Merkezi

Mersin Teknopark firmalarına ve çalışanlarına, işyerlerinde meydana gelebilecek acil durumlarda doğru bir müdahaleyi sağlayacak ekiplerin ve hareket tarzının planlanması ile can ve malı koruyacak önlemlerin alınmasını sağlamak amacıyla iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri verildi.
İşletme sahiplerinin ve işçilerin çalışma koşullarına yönelik her türlü önlemi alması gerektiğini ifade eden iş sağlığı ve güvenliği Uzmanı Aydın Şahin, işçilerin karşı karşıya kaldıkları mesleki riskler, iş yerinde alınan iş sağlığı ve güvenliği önlemlerine uyulup uyulmadığı, risklere karşı alınması gereken önlemler, işverenin ve işçinin yasal hak ve sorumlulukları konusunda bilgilendirme sunumu yaptı.
Bilgilendirme sunumunun ardından toplantıya katılan katılımcılara küçük bir sınav yapan İSG uzmanı Aydın Şahin, bu sorularının cevapları neticesinde iş güvenliği ile ilgili değerlendirmede bulunabileceklerini ve risklere hazırlıklı olmak adına gerçekleştirildiğini belirtti.

ÖĞRENDİKLERİNİZİ, İŞ HAYATINDA UYGULAYIN
Mersin Teknopark Genel Müdürü Özgür Durmaz da, yasal gerekliliklerin koruyucu ve önleyici olduğuna değinerek Mersin Teknopark olarak bu konuda azami dikkati taşıdıklarını belirtti. Sözlerine iş sağlığı ve güvenliği konusunda çalışanları bilgilendirmek için eğitimlerde öğrenilen bilgilerin iş hayatında da uygulaması önemli olduğunu belirterek “kimsenin zarar görmemesi için bu tedbirleri Mersin Teknopark olarak almaya devam edeceğiz.” dedi.
Toplantı sonunda Algı OSGB Doktoru Günseli Özden katılımcılar ile tek tek görüşerek sağlıkları hakkında bilgi edindi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA