İş arayanlara büyük fırsat | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İş arayanlara büyük fırsat


 

Mersin Valiliği himayesinde, bu sene 6.sı düzenlenecek olan İş ve Kariyer Fuarı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Yılda bir kez yapılan fuar İş arayanlar ve öğrenciler için büyük fırsat sunuyor.

Haber Merkezi 

İş arayanlarla işverenleri aracısız olarak buluşturan fuar organizasyonunda işverenler stant açacak ve her stantta firmanın işe alım uzmanları bulunacak. İş arayanlar ve öğrenciler iş başvurusu ,staj başvurusu yapabileceği gibi Mersin ve Adana’dan katılım sağlayacak firmaları tanıma fırsatı bulacaklar. 
90’DAN FAZLA MARKA STANT AÇACAK
Bu sene de öğrenciler, iş arayanlar ve işverenlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan bir fuar organizasyonu ortaya koyma hedeflerinde olduklarını belirten Fuar sorumlusu Serkan ÖZADA; hedeflerinin işsizlik problemine karşı yerel iş piyasasını hareketlendirmek olduğunu belirtti. ÖZADA; Fuar organizasyon altyapısını planlamak amacıyla üst kuruluşlarla sürekli iletişim halinde olduklarını, diğer yandan da kurumsal firmaları birebir ziyaret ederek herkesin gurur duyacağı bir fuar ortaya koymak istediklerini belirtti.
19-20 EKİM’DE KONGRE VE SERGİ SARAYINDA 
Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu; 6. İş ve Kariyer Fuarı 19-20 Ekim tarihlerinde Kongre ve sergi sarayında yapılması planlanırken, iş arayan ve işverenler için büyük fırsatlar sunduğunu belirtti. Mersin ilinin bu alanda Türkiye’de öncü olduğu, kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde fuarı planlayarak hem iş arayanların hem de işverenlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya çalışıldığını, bundan sonraki aşamada üst kuruluşlarla protokoller imzalayarak fuar organizasyonunu sürekli gündeme taşıyacaklarını söyledi.
Yılda bir kez yapılıyor olması nedeniyle fuar organizasyonuna ilgili tüm vatandaşları beklediklerini belirten Kutlu; kurumsal firmaların fuara olan ilgisinden dolayı da memnun olduklarını söyledi


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA