Toros Üniversitesi’nde kayıt heyecanı başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toros Üniversitesi’nde kayıt heyecanı başladı


 

2016 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (ÖSYS) sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan öğrenciler ve aileleri için kayıt heyecanı tüm yurtta olduğu gibi Toros Üniversitesi’nde de 15 Ağustos’ta başladı.

Haber Merkezi


Kurulduğu günden bugüne öğrenci sayısını arttıran Toros Üniversitesi’nin Bahçelievler Kampüsü’nde kayıtlar 15 Ağustos itibariyle alınmaya başlandı. 2016-ÖSYS sonuçlarıyla bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan öğrenciler, aileleri ile birlikte hem kayıt işlemlerini yaptı, hem de yeni üniversitelerini gezdi. Mesai saatinin başlamasıyla birlikte kayıt işlemleri için Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrenciler uzun bir maratonun ardından hayalini kurdukları üniversite eğitimleri için ilk adımlarını atarken aileleri de onları bekleme salonları ve üniversite bahçesinde heyecanla bekledi. 


ÖĞRENCİLERİMİZİ HAYATA HAZIRLIYORUZ
Üniversite olarak gerek ön lisans programlarında gerekse de lisans programlarında iş yeri eğitimlerine son derece önem verdiklerinin altını çizenToros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, “Bizim üniversite olarak en önemli görevimiz öğrencilerimizi iş hayatlarına en iyi şekilde hazırlamaktır. Bu bağlamda Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında sektörlerle işbirliği halindeyiz. 3. Nesil Üniversite olarak izlediğimiz bu eğitim politikası sayesinde öğrencilerimiz buradan mezun olup iş başvurusu yaptıklarında tecrübe problemi çekmeyecekler” dedi. Yeni gelen öğrencilere de mesaj veren Rektör Özdemir, “Dediğim gibi; biz üniversite olarak öğrencilerimize sadece eğitim vermiyoruz onları hayata hazırlıyoruz. Zaten zaman geçtikçe izlediğimiz eğitim politikasının faydalarını hissetmeye başlayacaklar. Ben bu vesileyle aramıza yeni katılan öğrencilere hoş geldiniz diyor, eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. 
ÖSYS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan öğrenciler 19 Ağustos’a kadar okumaya hak kazandıkları üniversitelere kayıt yaptırabilecekler.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA