Cevap veremediler! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Cevap veremediler!


 

Mersin’de 390 adet “S Plaka” ihalesi, yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleştirildi. Ancak ihaleye teklif veren firmaların bir önceki ihalenin neden iptal edildiğine yönelik sorusu cevapsız kaldı.

SONER AYDIN

Mersin sınırları içerisindeki "S Plaka” sayısının 390 adet arttırılması ihalesi Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. 67 firma 390 plaka için teklif verdi. 143 bin lira ihale giriş bedeli ile verilen teklifler görüşülmek üzere komisyona havale edildi. 

“İLK İHALE NEDEN İPTAL EDİLDİ”
İhale teklif alımlarının ardından ihaleye giren bir firma sahibi bir önceki ihalenin neden iptal edildiğini sordu. Ancak firma sahibi sorusuna cevap alamadı. Bir önceki ihalede bir kişinin birden fazla dosya ile ihaleye girip fesat karıştırdığı iddiası ile ihalenin iptal edildiğini öne süren firma yetkilisi yine aynı nedenle ihalenin iptal edilmesi endişesi taşıdıklarını söyledi. Firma yetkilisinin kaygılarına karşı gerekli önlemi alıyoruz açıklaması yapan belediye yetkilisi ihalenin iptal edildiğini sorusuna ise, “Orada farklı durumlar vardı. Burada izah edemeyiz” cevabını verdi.

“OKULLAR AÇILMADAN SONUÇLANSIN”
Başka bir firma yetkilisi ise ihalenin bir an önce sonuçlanması gerektiği uyarısında bulundu. Özellikle okulların açılmasına kısa bir süre kaldığını hatırlatan firma sahibi, “Okulların açılmasına kısa bir zaman kaldı. Burada mağduriyet ortaya çıkar. İhale bir an önce sonuçlasın” dedi. Belediye yetkilileri ise ihale sürecinin hızlandırıp okulların açılmasına yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA