Acınız acımızdır! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Acınız acımızdır!


 

Hain bombalı saldırı sonucu 54 yurttaşın can verdiği Gaziantep’e çıkarma yapan barolar, acıları paylaşarak, terörü lanetledi.

Haber Merkezi 

Barolar, bir düğüne yapılan intihar saldırısı sonrası 54 yurttaşın yaşamını yitirdiği Gaziantep’e çıkarma yaptı. Mersin, Sakarya, Aydın, Osmaniye ve Hatay barosu başkanları Gaziantep Barosu’nu ziyaret ederek, “Acınız acımızdır” mesajı verdi. Gaziantep Barosu Başkanı Bektaş Şarklı ve yönetiminin ağırladığı başkanlar, acı olayın yaşandığı bölgede de incelemelerde bulundu ve yöre halkına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.  

ÖNLEMLER YETERSİZ
Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, alçak terör örgütü IŞİD tarafından yapılan bu onursuz terör saldırısını esefle kınadıklarını söyledi. 
Gaziantep Baro Başkanlığı’nın uzun süredir bu konuda uyarılarda bulunduğunu ancak dikkate alınmamasının bu acı sonucun yaşanmasına neden olduğunu belirten Antmen, bugün hala bölgede IŞİD canilerine karşı alınan önlemlerin yetersiz olduğuna dikkat çekti. 
Terör örgütlerinin toplumsal huzur ve barışı, yaşam hakkını hedef alan saldırılarının her geçen gün artarak devam ettiğini belirten Antmen, bu konuda tüm siyasilerin bir araya gelerek ülkemizdeki bütün terör örgütlerinin kökünün kazınması noktasında birlikte hareket etmelerini istedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA