Açılışı Mersin yapacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Açılışı Mersin yapacak


 

Sivasspor, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yaptırılan ve Türkiye’nin ilk ekolojik stadı olma özelliğini taşıyan stat, Mersin İdman Yurdu maçıyla açılacak.

ALİ ŞANLI

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, kırmızı-beyazlı ekibin, TFF 1. Lig'in 2. haftasında 28 Ağustos Pazar günü saat 19.30'da Mersin İdman Yurdu'nu ağırlayacağı ve karşılaşmanın yeni statta oynanacağı belirtildi.
TFF 1. Lig maçlarının tümünde Passolig kartının geçerli olduğu ve kağıt bilet satışının yapılmayacağı ifade edilerek, şunlar kaydedildi: “Ligin 2. haftasında Yeni 4 Eylül Stadı'nda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak takımımızı tribünden izlemek isteyen taraftarlarımızın passolig kartı bulunması gerekmektedir. Ayrıca yıllık kart vizesini yaptırmayan taraftarlarımız da karşılaşma öncesi vize işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir. Vize işlemleri ve passolig kart satışı eski 4 Eylül Stadı'nın önündeki gişelerden yapılmaktadır. Maç gününde yoğunluk yaşanmaması için taraftarlarımızın en kısa sürede passolig kartlarını almaları veya vizeleri yaptırmaları önemle rica olunur”. 

BİLETLER SATIŞTA
Öte yandan Sivasspor ile Mersin İdman Yurdu arasında oynanacak karşılaşmanın e-biletleri satışa sunuldu. TFF 1. Lig'in 2. hafta maçında 28 Ağustos 2016 Pazar günü saat 19.30´da Yeni Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde:
1.Kategori: 20 TL
2. Kategori: 15 TL
Misafir Takım: 15 TL 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA