Hızlı tren çalışmaları sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hızlı tren çalışmaları sürüyor


 

Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü İsa Apaydın, Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti. Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, Genel Müdür Apaydın’a TCDD Bölge Müdürü Mustafa Çopur da eşlik etti.

Haber Merkezi

Vali Çakacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Genel Müdür Apaydın, dört hatta çıkartılan Mersin-Tarsus Hızlı Tren Yolu altyapı çalışmaları ve Konya-Karaman-Mersin hızlı tren projesi ile ilgili bilgi verdi. Apaydın ayrıca birinci etabı tamamlanan ve ihalesi geçtiğimiz günlerde sonuçlanan Yenice Lojistik Merkezi ikinci etabı hakkında ve il genelinde tren istasyonlarının hali hazırdaki durumu ve istasyonlarda yapılması planlanan modernizasyon çalışmaları ile ilgili Vali Çakacak’ı bilgilendirdi.
Apaydın, tren istasyonlarının yapılacak değişikliklerle daha modern bir hale getirileceğini, özellikle yürüyen merdiven ve asansörlerin yapımından sonra tüm tren istasyonlarının ‘engelsiz istasyon’a dönüşeceğini kaydetti.
Çakacak ve Apaydın’ın bir süre sohbet etmesinin ardından ziyaret sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA