Otogar krizi çözüm bekliyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Otogar krizi çözüm bekliyor!


 

Mersin’de hafta sonu ulaşımda önemli gelişmeler yaşanırken, aylardır devam eden Otogar krizi ise hala çözüm bekliyor!

Haber Merkezi 

Geçtiğimiz yıl Mersin Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin (MEŞOT) ihalesini alan Mersin Şimşek Group sahibi Halit Şimşek, belediyeye yönelik FETÖ operasyonları nedeniyle zor günler geçiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin  Kocamaz’a çağrıda bulundu. 
Başkan Kocamaz’ın ‘A Takımı’ içinde yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri Haluk Tunçsu ve Zabıta Dairesi Eski Başkanı Yaşar Aksoy’un bütün otogar esnafını, işletmecilerini, çalışanlarını ve Mersinlileri 1 buçuk yıldır perişan ettiğini öne süren Şimşek, “Bu gerçekleri ve biz otogar esnafına yapılan kaos planını bütün gazeteler yazdı, bizde inanıyoruz ki Burhanettin başkanımız bunları öğrendikten sonra otogar esnafına sahip çıkacaktır. Bu FETÖ suçlamasıyla yargılanan eski belediye bürokratlarının amacı Sayın Burhanettin Kocamaz ı esnaf düşmanı olarak göstermek ve çeşitli etnik yapısı olan Mersin’de tehlikeli bir süreç yaratmaktı. Bu süre zarfında sayın Burhanettin Kocamaz’ın da gerçekleri gördüğü yapılan yanlışları ve haksızlıkları algıladığı kanısındayım” ifadelerini kullandı.

“KİMSENİN HAKKI YENMESİN”
Mersin Şimşek Group olarak, Kocamaz’ın otogar dosyasını tekrar gözden geçirerek kimsenin hakkını yemeden bir çözüm üretilmesini beklediklerinin altını çizen Şimşek, “Çünkü ortada çok düşük kira bedelleri ile içeri alınan ve bu bedelleri bile ödemekte zorlanan esnaf  ve sorunlarla baş başa bırakılan işletmemiz Mersin Şimşek Group bulunmaktadır. Mersinimizin bütün yükünü çeken otogar esnafları olarak çözüm istiyoruz ve esnaf dostu olan Burhanettin başkanımızı en kısa zamanda otogar esnafının da yanında görmek istiyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA