ESOB’dan SGK’ya ilçe esnafı uyarısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ESOB’dan SGK’ya ilçe esnafı uyarısı


 

Mersin SGK İl Müdürlüğü’ne atanan Suat Turanlı’yı ziyaret eden ESOB Başkanı Talat Dinçer, 6736 sayılı bazı alacakların yapılandırılması kanun kapsamında SGK borçlarının yapılandırılmasına değinerek, ilçelerde ki esnafı merkeze getirmeden yapılandırılma taleplerinin yerinde yerine getirilmesi konusun

Haber Merkezi

Mersin Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin SGK İl Müdürü Suat Turanlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
SGK Mersin İl Müdürü Suat Turanlı tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, “Kurum bünyesinde il müdür yardımcısı olarak görev yapan Suat Turanlı’nın il Müdürlüğüne vekaleten atanmasını teşkilat olarak sevinçle karşıladık. Uzun yıllar iç içe çalıştığımız sayın Müdürümüz esnafın sorun ve beklentilerine son derece hakim. Kendilerine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve yeni görevinde başarılan diliyorum” dedi. Başkan Dinçer, esnaf teşkilatının artık  vergi dairesi on-line çalışma yaptığının altını çizerek, “ SGK ; vergi dairelerimiz , ticaret il müdürlüğümüzle birlikte esnafın ayrılmaz bir parçası, tabir yerindeyse bizim üçlü saç ayağımızdan birisi. Vergi dairemizle gerçekleştirdiğimiz gibi SGK müdürlüğümüzle de on-line işleme geçerek, esnafımızın tüm bilgilerinin sağlıklı bir şekilde günceleştirilmesi taraftarıyız. Bu konuda bizler her türlü öneriye açığız ve gerekli donanıma sahibiz” şeklinde konuştu.

“İLÇE ESNAFI AFTAN MERKEZE GELMEDEN YARARLANSIN”
Konuşmasında 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanun kapsamında SGK borçlarının yeniden yapılandırılmasına değinen Başkan Dinçer, “Hükümetimizce borçların yeniden yapılandırılması kapsamında af çıkarıldı. Sizlerde biliyorsunuz ki Mersin çok geniş bir coğrafyaya sahip. Gülnar, Mut, Anamur gibi çok uzak ilçelerimiz var. Yapılandırma kapsamında ilçelerimizdeki esnafı merkeze getirmeden, taleplerinin yerinde yerine getirilmesi konusunda gereken hassasiyetin gösterilmesini istiyoruz” şeklinde sözlerini noktaladı.

“KOLAYLIK SAĞLANACAK”
SGK İl Müdürü Suat Turanlı da gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sosyal güvenlik tüm insanlarımızın doğumundan ölümüne ayrılmaz bir parçası. Bu bağlamda esnafımız hem kendi; hemde yanında çalıştırdığı personelinin SGK primini ödeyerek bizlerle iç içe  çalışıyor. Onların sosyal güvenlikle ilgili sorunlarına çözüm üretmek bizlerin birinci görevi ve bunu yerine getirmek için büyük bir aşkla hizmet üreteceğiz” dedi. İl Müdürü Turanlı, yapılandırma kapsamında tüm ilçelerde kurulu merkez müdürlüklerinde yapılandırmanın gerçekleştirileceğini, dolayısıyla ilçelerdeki esnafın merkeze davet edilmesi gibi bir olayın yaşanmamasına azami özen göstereceklerini kaydetti.  Turanlı, 4-b (Devredilen Bağ-Kur) yapılandırmalarının Mersin merkezde ise Büyükşehir karşısındaki Akdeniz SGK Merkezinde gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.
Ziyarette Başkan Dinçer’e Danışmanlar Mustafa Görgen ve Ahmet Yaman’da eşlik etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA