“CHP’de neden birliktelik yok?” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“CHP’de neden birliktelik yok?”


 

Mersin’de CHP’de ki birliktelik sorununun çözümü için il yönetimine çağrı yapıldı.

EREN KAVVAS

CHP Mersin İl Teşkilatı’ndaki sıkıntılı süreç devam ediyor. Son olarak dün İl Başkanı Abdullah Özyiğit’in 1 Eylül Dünya Barış Günü ile ilgili basın açıklamasında parti içinde yaşanan birliktelik sıkıntısı tekrar gün yüzüne çıktı.
Toplantı sonrası soru cevap bölümünde söz alan bir partili, İl Başkanı Özyiğit’e; “Sıcak günler bitiyor; serin ve soğuk günlere gidiyoruz. Aramızdaki serinlik ve soğukluk daha büyük mesafeler almadan giderilmeli. İl başkanlığı ve yönetiminin örgütler arasında ki sıkıntıları, bir araya gelememe var ise giderilmeli. Zaten birlikte olamazsak olmaz. 
Sizin için, ‘etkinlik alanlarına çıkmıyor’ diye şikayetler var. Ancak alanlara çıktığımız zaman hep aynı insanlardan oluşan sadece 40-50 kişi bir kitle buluyoruz karşımızda. Diğer insanlarımızın vurdumduymazlığını görüyorum. Bunların soğuk durmasının sebepleri nedir? Bunlar giderilmelidir” dedi. 
İl Başkanı Özyiğit ise bu ifadeler üzerine, “Biz tabi örgüt içi konuları toplantılarımızda konuşuyoruz. Ben de katılıyorum. Bu konuda çalışmalarımız var. Bütün örgütümüzü bütün ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Sorunları yerinde çözmeye çalışıyoruz. İnsanın olduğu her yerde soru ve sorun var. Ama bunu yönetmek bizim işimiz. Buna da tüm gücümüzle gayret ediyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA