Bayramda şezlonglar ücretsiz | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bayramda şezlonglar ücretsiz


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi şirketi Denizkızı Turizm AŞ. tarafından işletilen şezlonglar, Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olacak.

Haber Merkezi

 Kurban Bayramı’nda Yapraklı Koy, Susanoğlu, Kızkalesi ve Ayaş Yemişkumu plajlarında Denizkızı Turizm AŞ. tarafından işletilen şezlonglar, tuvaletler, duş ve soyunma kabinleri ücretsiz olarak hizmet verecek. Mersinliler ve bayramını Mersin’de geçirecek olan turistler 4 gün boyunca ücretsiz olarak bu hizmetlerden faydalanarak, güzel bir bayram tatili geçirecek. 
Mersin Büyükşehir Belediyesi kendisine tahsis edilen sahillerde yapılan yenileme ve işlevlendirme çalışmaları kapsamında plajlara, şezlonglar, şemsiyeler, tenteler, giyinme odaları, duş kabinleri, tuvaletler ve localar inşa etti.
Engelli vatandaşlar için giriş-çıkış noktası ve rampalar oluşturularak, onlara özel yürüyüş yolları, tuvaletler ve duş kabinleri yapıldı, denize rahatça girebilecekleri uygun platformlar kuruldu.
Cankurtaran üniteleri ile vatandaşların can güvenliği en üst seviyeye çıkarıldı. Asayiş sorununu ortadan kaldıracak şekilde 3 vardiya halinde güvenlik hizmeti verilmeye başlandı. Plajlarda “güvenlik kasaları” oluşturularak denize girecek vatandaşlar için güvenli bir alan sağlandı. Hijyen ve yüksek kalite esaslarına uygun olarak kurulan modern kafe ve restoranlarda uzman personeller istihdam edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA