İş ve Kariyer Fuarı hazırlıkları sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İş ve Kariyer Fuarı hazırlıkları sürüyor


 

Mersin Valiliği himayelerinde, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü koordinesinde bu sene 6.’sı düzenlenecek olan İş ve Kariyer Fuarı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Haber Merkezi

İş arayanlarla işverenleri aracısız olarak buluşturacak olan fuar organizasyonunun program ve süreç yönetimini sürdüren Fuar Düzenleme Kurulu, Mersin Deniz Ticaret Odası'nda toplanarak fuar hakkında durum değerlendirmesinde bulundu. İş ve kariyer fuarları sorumlusu ve Girişimci İnsan Kaynakları Grubu Başkanı Serkan Özada, fuar organizasyonun hem firmaların kurumsal tanıtımı için hem de iş arayanların aracısız olarak firmalara iş başvurusu yapabilmesi üzerine kurgulandığını belirtti. Bugüne kadar yapılan fuarlar arasında en fazla firma sayısına ulaştıklarını söyleyen Özada, 116 kurumsal firmanın fuarda stant açmak üzere başvuru yaptığını, hedeflerinin iş ve kariyer fuarlarını Mersin’in markası haline getirmek olduğunu söyledi. İş arayanların, öğrencilerin en büyük hedef kitleleri olduğunu ve hedef kitlenin beklentilerini karşılayan Mersin’e yakışır bir organizasyon için Fuar Düzenleme Kurulu ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını kaydeden Özada, fuar ortaklarının desteklerinin organizasyonun bu aşamaya gelmesinde çok önemli rol oynadığını dile belirtti.
19-20 Ekim 2016 tarihinde Mersin Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacak olan fuar hem iş arayanlar için hem de öğrenciler için kariyer hedeflerine ulaşma noktasında büyük fırsatlar sunacak. 2 gün içinde 116‘dan fazla firma insan kaynakları yetkilisi ile tanışma olanağını bulacak olan iş arayanların CV'leri ile gelmeleri yeterli olup, organizasyona katılım için herhangi bir ücret de istenmiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA