Malzeme deposu alev aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Malzeme deposu alev aldı


 

Mersin’in Erdemli ilçesinde bir firmaya ait malzeme deposunda yangın çıktı. Yangında yaklaşık 1,5 milyon liranın üzerinde maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde ilçe merkezinde Mersin- Antalya D-400 Karayolu üzerinde Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü karşısında bir firmaya ait malzeme deposunda yangın çıktı. Plastik ve ahşap malzemelerin bulunduğu depoyu kısa sürede alevler sardı, depodan yüzlerce metrelik karaduman yükseldi. Vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine ve polise haber verdi. Mersin Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye araçları ile orman işletme müdürlüğüne bağlı arazözler ve su tankerleri ile yangına müdahale edildi.
Yangının ilk çıkış anı ise yolda seyir halindeki bir otomobilden amatör kamera ile görüntülendi. Yaklaşık 1,5 milyon liranın üzerinde maddi hasara neden olan yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma devam ediyor. (İHA)

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA