“Birliğimiz bozulmasın” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Birliğimiz bozulmasın”


 

Kurban Bayramı nedeniyle Mersinlilerle bayramlaşmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Mersin’e gelen Kalkınma Bakanı ve AKP Mersin Milletvekili Lütfi Elvan Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde, Vali Özdemir Çakacak ile birlikte kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Haber Merkezi

Törende konuşma yapan Bakan Elvan birlik beraberlik mesajı verdi. “Bugün burada Mersin’in ortak aklını temsil edenler var” diyen Bakan Elvan, “Allah bu birlikteliğimizi eksik etmesin. Türkiye olarak bu yıl önemli bir süreçten geçiyoruz” dedi. Sadece FETÖ terör yapılanmasının değil PKK ve DAEŞ gibi örgütlerin de ülkemize yönelik saldırılarının devam ettiğini söyleyen Elvan, “Bu terör örgütleri ne bayram biliyorlar ne seyran. Bu hainlere gereken cevap veriliyor, verilmeye de devam edecektir. Bizim milletimiz, devletimiz çok güçlüdür. Bunların hakkından çok rahat bir şekilde geliyoruz, gelmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Vali Çakacak ise “Milletçe huzur ve güven içerisinde bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle Mersinli hemşerilerimizin ve milletimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bayramlar Milletimiz için sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı özel günlerdir. Bu nedenle Ülke ve Millet olarak bu güzellikleri sadece bayramlarda değil, bayramlardan sonra da devam ettirilmesini arzu ediyoruz. Böylelikle hem dostluğumuzun ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmuş oluruz hem de toplumsal barışa en büyük katkıyı yapmış oluruz.” diye konuştuktan sonra Millet olarak birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize en fazla ihtiyacımızın olduğu bu günlerde bayramları vesile bilip bu güzelliklerin hem Ülkemizdeki huzurun korunmasına vesile olmasını, hem de başta çevre ülkelerimiz olmak üzere tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA