“Mazeret değil hizmet üretiyoruz” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Mazeret değil hizmet üretiyoruz”


 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan vatandaşa bütün imkanlarla en iyi hizmeti sunmaya gayret ettiklerini söyledi.

Erdemli Belediyesi'nde geleneksel bayramlaşma programı bayramın 4. günü Erdemli Kültür Merkezi'nde yapıldı. Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı bayramlaşmaya yoğun bir katılım gerçekleşti.

Kültür merkezi girişinde vatandaşları karşılayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve belediye meclis üyeleri, vatandaşların bayramını tek tek tebrik etti.
Ardında da başkan Tollu, kültür merkezi salonunda katılımcılara hitap ederek, yürütülen hizmetlerin katlanarak artacağını söyledi.
Başkan Tollu, "Malumunuz biz insanlarımıza hizmet etme gayretindeyiz. Hizmeti ulaştırdığımız her noktada ciddi bir teveccühle karşılaşıyoruz. Bu yıl yol çalışmalarımızı, tamamlamaya yönelik programlamıştık. Şuan gördüğümüz kadarıyla bunu yüzde 100 bitirme gibi bir imkanımız yok. Yanılmıyorsam yaylalarda 16-17 noktada asfalt çalışması yapıyoruz. Ciddi bir şekilde yağmurda başladı. Bu yıl yapabileceğimiz kadar asfaltlama çalışması yapacağız, tamamlayamadığımızı da önümüzdeki yıl yapacağız" dedi.
Gerek köyden gerekse beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde bugüne kadar yapılanlardan daha fazlasını yapmayı taahhüt ettiklerini hatırlatan Tollu, "Biz taahhüdümüzün arkasındayız, bundan zerre kadar da sapma olmayacak. Fakat zamandan kaynaklanan problemlerimiz var. Kayacı, Akkuyu, Avgadı, Güzeloluk, Harfilli, Güneyli, Yağda bölümünde asfalt çalışmamızı bitirmeyi programlamıştık. Hava müsait olduğu takdirde programımızı bozmayacağız. Hava durumu elvermez ise kalan asfalt çalışmasını 2017 yazında tamamlayacağız. İklim şartlarına göre en iyi hizmeti vermeye çalışacağız" diye konuştu. Hizmet ulaştırılırken siyasi ayrımcılık içinde asla olmadıklarının da altını çizen Tollu, "Ekiplerimiz bayram da bile hizmet üretmeyi sürdürdüler. Bayramda birçok aracımızı köylere malzeme götürürken, çalışırken gördünüz. Çok geniş bir coğrafyaya hizmet ulaştırıyoruz. İlçe nüfusumuz 135 bin ancak bayram ve tatil dolayısıyla nüfusumuz istatistiklere göre 600 bini geçiyor. Biz hiçbir mazeretin arkasına sığınmayız. İmkanlarımızı zorlayıp ilçemiz Erdemli'nin yaşanılabilir bir kent olması için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.
Başkan Tollu hizmet ulaştırmada üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapan belediye meclis üyelerine ve belediye hizmet birimlerine teşekkür etti. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA