Teknopak firmalarından beyin fırtınası ile yeni fikirler | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Teknopak firmalarından beyin fırtınası ile yeni fikirler


 

Mersin Teknopark TİM-TEB Girişim Evi faaliyetleri kapsamında, firmaların Ar-Ge ve inovasyon desteklerinden daha yüksek düzeyde yararlanmasını sağlamak ve kapasitelerini artırarak büyümelerine destek olmak amacı ile Mersin Teknopark firmalarına İnovasyon Yönetimi Eğitimi verildi.

Haber Merkezi

Mersin Teknopark Toplantı Salonu’nda genel katılıma açık olarak düzenlenen eğitim, 2004 yılında eğitim alanında bir sosyal sorumluluk projesi olan Türkiye Uğur Böcekleri Projesi’nde, 2005 yılının başından itibaren İzgören Akademi Eğitim Danışmanlık firmasında Eğitim Proje Sorumlusu olarak görev yapan; girişimcilik eğitimi, kişisel gelişim, iletişim, takım çalışması, beden dili, sunum teknikleri, motivasyon, iş güvenliği, kurumsal gelişim ve inovasyon yönetimi konularında uzmanlığa sahip olan Oğuz Aslan tarafından verildi.
Eğitimde; beyin ve yaratıcılık özellikleri, yaratıcılık konusunda bilinmeyen noktalar, inovasyon ve kurumlar açısından yaratıcılığın önemi, yaratıcılığı geliştirmek için püf noktalar, yaratıcı düşünce egzersizleri ve önemi, inovatif düşünce sisteminde beyin fırtınasının faydaları üzerinde bilgi aktaran Aslan, girişimcilerin ve kurumlarım sürekli aktif düşünmelerini, dünyadaki gelişime ve değişime adapte olabilmeyi, dünya trendini yakalamak için görünmeyi görmeyi ve görerek teknolojik gelişime katkı sağlamak gerektiği konularında firmaları bilgilendirdi.
Yaratıcı düşünce gücüne sahip olan bir girişimci veya kurum olabilmenin başlıca kuralının inovasyon kabiliyetlerini geliştirmekten geçtiğini belirten Aslan, inovasyon yönetimini başarılı bir şekilde yürüten firmaların kurumsal imajlarının artarak farklı bir kurum kültürüne sahip olacağını ve başarıya ulaşacağını ifade etti. 
Firmalar tarafından kavramlar arasında ilişkilerin kurulduğu ve yaratıcılık senaryolarının geliştirildiği uygulamalı eğitim, firmaların sorularına yanıt verilerek sohbet ve paylaşımlarla sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA