“YAŞAMINI YİTİRENLERE SÖZÜMÜZ BARIŞTIR" | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“YAŞAMINI YİTİRENLERE SÖZÜMÜZ BARIŞTIR"


 

CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, katliamın birinci yıldönümünde yaşamını yitirenleri andı.

Haber Merkezi

 Özyiğit, 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara’da “Savaşa İnat Barış Hemen Şimdi” sloganıyla gerçekleştirilmek istenen miting öncesi yaşanan kanlı saldırıda 102 vatandaşın yaşamını yitirdiğini anımsatarak, şunları söyledi:
“Ankara’da geçen yıl Tren Garı önünde gerçekleşen terör saldırısında 102 vatandaşımızın acısını yaşarken; sivilleri hedef alan yeni saldırılar gerçekleşti. Türkiye tarihinin en büyük katliamı yaşanırken, istifa eden tek bir yetkili çıkmadı. Kanlı saldırının birinci yılında, yaşamını yitirenlerin anılmasının engellenmesi kabul edilebilir bir durum değildir. Anmaları engellemek yerine; terörün engellenmesi, vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanması devletin öncelikli görevidir.  
Kanlı terör saldırısında yaşamını yitiren vatandaşlarımızın acıları yüreklerimizde hala taze. Barış için gittikleri yolda yaşamını yitirenlerin, barış ideallerinin gerçekleşmesi için mücadelemiz sürecek. Barış çağrısı için gittikleri Ankara’da yaşamını yitirenlere sözümüz; ‘barış’ olacak.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA