Milli maç arası çok iyi geldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Milli maç arası çok iyi geldi


 

TFF 1. Lig’de mücadele eden Mersin İdman Yurdu, Altınordu maçını kazanmak istiyor.

Teknik Direktör Levent Arıkdoğan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, “Milli maç arası bize çok iyi geldi. Şu anda takım hazır duruma geldi. Altınordu maçını kazanıp, yeniden çıkışa geçmek istiyoruz" dedi. “Belki çok iyi top oynamıyoruz ama iyi mücadele ediyoruz” diyen Arıkdoğan, “Çünkü özellikle takımımızın büyük bir kısmını gençler oluşturuyor ve iyi mücadele ediyorlar. Takıma sonradan katılan futbolcularla birlikte gençler, iyi bir uyum sağladılar. Geçen haftayı maç yapmadan geçirdik. Milli maç arası belki de en çok bize yaradı. Eksik, sakat olan oyuncularımın takıma geri dönmesi, bizle beraber çalışması bizi olumlu yönde etkiledi. Oyuncularımın hepsinin sahada yer alacak olması beni sevindiriyor. Şu anda takım olarak hazırız. Önümüzde 2-3 günlük bir süre daha var. O süreyi de çalışarak geçirerek, daha iyi konuma geleceğiz" diye konuştu.

Altınordu maçıyla ilgili de Arıkdoğan, "Herkes Altınordu maçında sahada daha hırslı daha istekli bir Mersin İdman Yurdu görecek. Altınordu'nun gücünü biliyoruz. Bu maçta yenemiyorsak da yenilmeyeceğiz. Bu maçı kazanıp, yeniden bir seri yakalamak istiyoruz. Şu anda takım aradan dolayı yeniden tam olarak hazır hale geldi. Fizik ve kondisyon anlamında daha iyi bir konuma geldik. Oyuncularımız 90 dakikayı rahat bir şekilde çıkartabilirler. Ancak burada taraftarımıza da büyük iş düşüyor. Özellikle bir grup taraftar bizi hem içeride hem de dışarıda destekliyor. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Bu takım şehrin takımı. O yüzden bütün Mersinlilerin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Evimizde oynayacağımız maçlarda stadımızı doldurup, bize destek olurlarsa biz evimizde maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

“TAKIMIMIN BAŞINDAYIM”
Geçtiğimiz günlerde bazı haber siteleri ve sosyal medyada yer alan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile transfer görüşmesi yapıyor yönünde çıkan haberlerle ilgili de Arıkdoğan, “Öyle bir şey yok. Başkanımız İstanbul'da hocaların da bulunduğu bir toplantıda Mehmet Altıparmak ile ayakta bir sohbet gerçekleştirmiştir. Zaten Başkanımız bizimle görüştü. Bu takımın başında bizim olduğumuzu, bizimle yola devam edeceklerini söyledi. Şu anda da takımımın başındayım. Zaten ben Mersinliyim. Bir sıkıntı yok, takımızla birlikteyiz. Tek düşüncemiz Mersin İdman Yurdu'nun başarı elde etmesidir” ifadelerini kullandı. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA