ALTIN İÇİN HAZIRLANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ALTIN İÇİN HAZIRLANIYOR


 

Mersin İdman Yurdu, TFF 1 Lig’de Altınorduspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

ALİ ŞANLI

Macit Özcan Spor Tesisleri’nde, Teknik Direktör Levent Arıkdoğan yönetiminde yapılan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Topla ısınma çalışmasıyla başlayan antrenman 5’e 2 pas organizasyonuyla devam etti. Antrenman dar alanda oynanan pas çalışmasının ardından şut idmanı ile son buldu.

SAKATLAR DÜZELİYOR
Antrenmanda yapılan çift kalede sakatlanarak idmanı yarım bırakan Mihaylov’a buz tedavisi yapıldı. Oyuncunun sakatlığının ciddi olmadığı maç saatine kadar düzeleceği bildirildi.
İki hafta önce sakatlanan Serol ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Serol’un sakatlığının büyük ölçü de geçti teknik adam Levent Arıkdoğan’ın forma vermesi durumunda oynayabilecek düzeyde olduğu öğrenildi. Sezon başı çapraz bağlarından ameliyat olan Enes’in de düzeldiği ama bu oyuncunun tam olarak kendini iyi hissetmeden sahaya çıkmayacağı, en yakın Ocak’ta sahalara döneceği açıklandı.
TFF 1. Lig'in 6. haftasında geçtiğimiz hafta evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 3-0 yenilen Mersin İdman Yurdu, ligdeki 3. mağlubiyetini aldı. 6 maçtan 2 galibiyet, bir de beraberlik alan kırmızı-lacivertli ekip, 7 puanla 13. sırada yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA