BAŞKAN KOCAMAZ’DAN MİLLETE SİTEM! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN KOCAMAZ’DAN MİLLETE SİTEM!


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Ülküde Birlik Yemeği’ne katıldı.

Haber Merkezi

Düzenlenen programda Türkiye gündemi hakkında konuşan Başkan Burhanettin Kocamaz, “Birlik ve beraberliğimizi bozacak hiçbir oluşuma izin vermememiz gerekiyor. Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Maalesef Türkiye Cumhuriyeti’nin huzuru, istikrarı, güveni, insanların birliği, dirliği, bütünlüğü birilerini rahatsız ediyor. Bu topraklarda gözü olanlar Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Anadolu topraklarını hedef alıyorlar. Hedef hep Türkiye Cumhuriyeti Devleti oluyor. Her zaman her yerde söylediğimiz gibi Ülkücüler Türkiye Cumhuriyeti’nin sigortası. Maalesef milletimize de sitemimiz var. Dar günlerinde, sıkıntılı günlerinde ‘Ülkücüler nerede’ diyenler, sandığın başında Ülkücüleri unutuyorlar. Bizim birlik olmamız lazım, bizim bütünlük içerisinde hareket etmemiz lazım” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA