KOCAMAZ SINIFTA KALDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOCAMAZ SINIFTA KALDI!


 

AKP İl Başkanı Ercik, kentin iyi yönetilmediğini belirterek Başkan Kocamaz’ın belediyecilikte sınıfta kaldığını söyledi.

Kocamaz’ın icraat yapmak yerine vatandaşı ve esnafı mağdur ettiğine dikkat çeken Ercik, “Bunların ki kuru gürültüden başka birşey değil. Lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlar, iş icraata gelince ortada yoklar” dedi.

Haber Merkezi

AKP Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın kenti iyi yönetemediğine dikkat çekerek, kentin sorunlarının çözümü noktasında Kocamaz ve ekibinin beklentilerin çok uzağında kaldığını söyledi. Kocamaz’ın yaptığı ve yapamadığı hizmetlerinden dolayı vatandaş ve esnafın mağdur olduğuna dikkat çeken Ercik, “Büyükşehir Belediye Başkanlığına geldikleri günden bu yana icraat üretmekten çok sorun yaratan bir zihniyetle karşı karşıyayız. Bugün Mersin’in çözüm bekleyen yığınla sorunu varken Kocamaz, kuru gürültüden başka birşey yapmıyor. Lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlar, iş icraata gelince ortada yoklar” dedi.

“TRAFİK SORUNU HALA ÇÖZÜLEMEDİ”
Mersin’in bugün en büyük problemlerinden biri haline gelen trafik sorununun her geçen gün katlanarak büyüdüğüne dikkat çeken Ercik, “Büyükşehir yasası ile birlikte ciddi bir bütçeyi yöneten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı adeta şov haline getirdiği battı çıktı projesi ile birçok mağdur yaratmıştır. GMK Bulvarı üzerine yaptıkları Tulumba Battı Çıktısının hala üst geçitleri bitmiş değil iken, Okan Merzeci Bulvarı üzerinde inşa edilecek olan Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi'nin temeli atıldı. Hatalı bir proje olan Tulumba battı çıktısı çevre esnafı bitirmiş durumda. Kaldı ki bu proje trafik sorununu da çözmüş değil” diye konuştu.

“BÜYÜKŞEHİR KOCAMAZ’A 1 GÖMLEK FAZLA GELDİ”
Otogar sorununun da hala tam anlamıyla çözüme kavuşturulamadığını söyleyen Başkan Ercik, “İşletmeci firma ile yapılan anlaşmalar neticesinde bugün otogarda yaşanan sorunlar çözüme kavuşturulamadı. Gelinen noktada görüyoruz ki hem vatandaş hem esnaf hem de işletme ihalesini alan firma mağdur durumda. Buradan da anlaşılacağı gibi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Burhanettin Kocamaz’a 1 gömlek fazla gelmiştir. Bu işin altından kalkamamışlardır. Mersin artık sorunlarına çözüm üretecek bir belediyecilik anlayışına ihtiyaç duymaktadır. Belediye başkanı laf üreteceğine hizmet üretmelidir” ifadelerini kullandı.

“MERSİN BİR DÖNEMİ DAHA KAYIPLA GEÇİRİYOR”
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kaynaklarının sağlıklı bir şekilde kullanılamadığını da söyleyen Başkan Ercik, “Bugün Mersin Büyükşehir Belediyesi iflasın eşiğine gelmiştir. Kaynaklar doğru bir şekilde kullanılmamakta, her geçen gün belediye borca sokulmaktadır. Bir kez daha görülüyor ki Macit Özcan ile 15 yılını kaybeden Mersin, Kocamaz ile bir dönemi daha kayıpla geçirecektir. Bizim beklentimiz Mersin’in iyi yönetilmesi. Kent adına yapılacak projelerde biz AK Parti olarak taşın altına elimizi her zaman koymaya hazırız. Ancak bu durum maalesef bu zihniyetle çok mümkün görünmüyor” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA