SÖKÜP BIRAKTILAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÖKÜP BIRAKTILAR!


 

Mersin’in en işlek caddelerinden olan Hastane ve İstiklal Caddeleri’nin kesişme noktasındaki kaldırımın 1 hafta önce sökülüp olduğu gibi bırakılmasına, vatandaşlar ve esnaf tepki gösterdi.

SONER AYDIN

Mersin’de göreve geldikten sonra kenti adeta şantiyeye çeviren Başkan Burhanettin Kocamaz’a tepkiler artıyor. Kente yeni yüz kazandırmak amacı ile başta Yoğur Pazarı, Silifke Caddesi, Ulu Cami Meydanı ve Atatürk Caddesi başlayan çalışmalar sırasında vatandaşlar, esnaf, siyasiler ve özellikle kentin siluetinin bozulduğunu öne süren meslek odaları sıkça şikayetlerde bulunmuştu. Kentin yoğun olarak kullanıldığı cadde ve kaldırımlardaki çalışmaların uzun sürmesi, çalışmalar sırasında ortaya çıkan moloz yığını vatandaşları adeta canından bezdirdi.

“1 HAFTA 100 METRE KALDIRIM DÖŞENEMEDİ”
Kentin en işlek caddeleri olan Hastane ve İstiklal Caddelerinin kesiştiği noktada 1 hafta önce sökümü yapılan ve olduğu gibi bırakılan kaldırım vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Kaldırımın tamamen sökülmesi nedeniyle vatandaşlar araç trafiğinin yoğun olduğu yola çıkmak zorunda kalıyor. Sökülen kaldırımın çevresinde bulunan esnaf ise 100 metrelik kaldırımın 1 haftadır yenilenmediğini söyleyerek yetkililerden şikayetçi oldu. 

“SURİYELİLER BİLE ŞİKAYETÇİ!”
Kentte başlayan kazı çalışmalarında rahatsız olan sadece Mersinliler değil. Suriye’de yaşanan iç savaşın ardından Mersin’e gelen Suriyeliler bile kazılardan şikayetçi oldu. Kaldırımdan geçerken objektifimize takılan bir Suriyeli aile, Mersin’de yürümenin bile artık zor hale geldiğini söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA