FEZLEKEER ONURUMDUR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FEZLEKEER ONURUMDUR


 

Mersin’de katıldığı bazı eylemler ve basın açıklamalarıyla ilgili hakkında hazırlanan ve toplam 15 yıla kadar hapis cezası istenen 4 ayrı fezleke kapsamında ifade veren CHP Milletvekili Atıcı: “Bu fezlekeler benim için onurdur, baş tacıdır. Bedelini her halükarda keyifle ödemeye hazırız” dedi.

CHP Milletvekili Atıcı hakkında hazırlanan 5 ayrı fezlekeden 4’ü, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. Biri, Silivri Cezaevi’nde görülen Ergenekon Davası’nda görüntü ve ses kaydı almasına ilişkin, diğer 4’ü ise Mersin’de katıldığı bazı eylemler ve basın açıklamalarıyla ilgili fezlekeler kapsamında Mersin’deki 4 dosyadan hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istenen Atıcı, bu dosyalar çerçevesinde ifade vermek üzere Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na davet edildi.

Atıcı, 4 ayrı başsavcı vekilinin incelediği 4 fezleke için ifade vermek üzere dün sabah saatlerinde Mersin Adliyesi’ne geldi. Yaklaşık bir saat içeride kalan Atıcı, adliye çıkışında İHA muhabirine açıklama yaptı. Hakkında 5 ayrı fezleke hazırlandığını belirten Atıcı, “Her zaman onurum olarak addettiğim ve ileride torunlarıma onurla, gururla bahsedeceğim olaylar hakkında hakkımda fezleke düzenlenmiş. Bunun için beni cezalandıracaklarsa da elbette ki, bunun bedelini her halükarda keyifle ödemeye hazırız” ifadelerini kullandı.

 “ATILI SUÇLARIN HİÇBİRİNİN YASAL UNSURLARI OLUŞMAMIŞTIR”
Atıcı’nın avukatı Alpay Antmen de Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nda 4 adet dosya olduğunu, bunların 3’ü hakkında Ankara‘dan talimat verildikten sonra ifade almadan davası açıldığını söyledi. Atıcı, şöyle devam etti: “Sayın Vekilimizin üzerine atılan suçların hiçbirinin yasal unsurları oluşmamıştır. 'Gezi' olaylarından bu yana dik durmak, Türkiye’yi düşünmek, korumak ve Türkiye için, halk için kaygılanmak hiçbir zaman suç değildir, suç olmamıştır. Suç olarak da nitelendirilemeyecektir.”
Antmen, Milletvekili Atıcı hakkında 3 dosyanın her birinden 3 yıla kadar, bir dosya için de 6 yıla kadar olmak üzere toplam 15 yıla kadar hapis cezası istendiğini sözlerine ekledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA