“BIRAKIN ARTIK SİLİFKE’NİN ÖNÜNÜ KESMEYİ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BIRAKIN ARTIK SİLİFKE’NİN ÖNÜNÜ KESMEYİ”


 

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, MHP ve AKP’nin ilçe başkanlarının Mersin ilinde yayınlanan yerel bir gazetede 4. köprüyle ilgili yaptıkları açıklamaları sert dille eleştirdi.

Haber Merkezi

 “MHP Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz’un, yapımı devam eden 4’üncü köprü için yerinin çok yanlış olduğunu ve en kısa sürede bu yanlıştan dönülmesinin Silifke’ye yararı olduğunu düşündüğünü, AKP Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin’in ise köprünün bitiminde gösterişten yana bir farkının olmayacağını ve sadece görüntüsüyle ilgi çekip, ilçenin kalkınması adına hiçbir yarar sağlamayacağını “ açıklamalarını yersiz ve bir o kadarda mantıksız bulduğunu belirten Uçar, “MHP ve AKP’nin İlçe Başkanlarının kendileri de açılışa katılmış, sanki hizmetleri kendileri yapıyormuş gibi şov yapmışlardır. MHP yukarıda olduğu gibi aşağıda da AKP’nin elinden tutmuş gidiyor” dedi.
AKP ve MHP’nin Silifke’ye kazandırılan hizmetlerin önünü kestiğini, kamuoyunun kendilerine büyük tepki göstermekte olduğunu belirten Uçar, “15 yıldır Silifke’nin önünü kesen, hiçbir yatırım ve hiçbir hizmet yapmayan MHP’nin ilçe başkanı bugün çıkmış 4. köprünün yeri uygun değil diyor. Bunu derken de hiç yüzü kızarmıyor. 15 yıl MHP’li belediye başkanınız burayı yönetti. Soruyoruz ne yaptı Silifke’ye cevap yok. Tutmuş AKP ilçe başkanının elinden o kapı bu kapı Mersin’lerde açıklama yapıyorlar. Lütfen siyasi çıkarlarınızı ve emellerinizi 4. köprüye alet etmeyin” diye konuştu.
AKP’li yöneticilere, “15 yıldır iktidardasınız siz ne yaptınız Silifke’ye” sorusunu yönelten Uçar, “Bir Büyükşehir Yasası getirdiniz köyleri küçülttünüz, muhtarların belini büktünüz. Kayraktepe Barajını tozlu raflardan indirdik dediniz hiç ses seda yok. Barajı yapanların bile çoğu emekli oldu, birçoğu da vefat etti. Eski Devlet Hastanesi dediniz hiç ses seda yok. Tüneller dediniz yıllardır çalışmalar devam ediyor. Karayolları ve otoban dediniz yine kandırdınız. Havaalanı dediniz Tarsus’a verdiniz. ‘İl yapacağız’ dediniz başka ilçelere verdiniz. Bindiniz vergilerle, algılarla çiftçilerin üzerine köylerimizi mahvettiniz. Siz bırakın 4. köprüyü giden şehitlerimizin hesabını verin. Siz bırakın Silifke ile uğraşmayı terörü nasıl bitiririz buna cevap verin. Siz bırakın siyaset yapmayı köylüyü, çiftçiyi nasıl kalkındırırız buna cevap verin. Hiç kimse kusura bakmasın. Silifke’ye yapılacak hizmetlerin önünü daha fazla kimsenin kesmesine izin vermeyeceğiz. Çekin siyasi emellerinizi ilçemizin üzerinden. Artık bu Silifke halkını kandırmaya bir son verin” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA