EKSİK YATIRIMLARI TBMM’YE TAŞIYACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EKSİK YATIRIMLARI TBMM’YE TAŞIYACAK


 

İşte Mersin’in ihtiyacı olan çalışma bu!

Demiryolu ve karayolu çalışmaları ile ilgili idarecilerden bilgi alarak, çalışmaları yerlerinde inceleyen Milletvekili Kuyucuoğlu, eksik yollar ve demir yolları için TBMM’de girişimlerde bulunacağını söyledi. 

 Haber Merkezi

TBMM gündeminin dışında kalan zamanını seçim bölgesi Mersin’de geçiren Mersin Milletvekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm komisyonu üyesi Serdal Kuyucuoğlu, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, bölgede incelemeler yapıyor. 
Son olarak Devlet Demiryolları Mersin Gar Müdürlüğünü ve Karayolları Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Kuyucuoğlu, şantiyelerde incelemelerde bulundu. 
İlk olarak Gar Müdür Vekili Efendi Mart’ı makamında ziyaret ederek bilgi alan Kuyucuoğlu, günlük gelen-giden yolcu sayısını, tren güzergâhları, yapılması planlanan ve yapım aşamasında olan projelerin son durumu ile liman yük trafiği ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kuyucuoğlu, Mersin-Taşucu-Karaman Demiryolu ile bağlantısının önemli olduğunu demiryolunun Taşucu’na kadar gitmesi, oradan Karaman’a bağlanması gerektiğini de belirtti. Kuyucuoğlu, “Bu hattın gerek İç Anadolu’nun limana bağlanması nedeniyle ihracatın yük trafiği ve yolcu trafiği açısından önemlidir” dedi.

EKSİK YOLLAR VE DEMİR YOLLARI İÇİN TBMM’DE GİRİŞİMLERDE BULUNACAK 
Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü üstyapı şantiyelerini de ziyaret eden Kuyucuoğlu, Mersin-Adana yol çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yapımı devam eden Liman-Hal köprülü Kavşağı, Bekirde Köprülü kavşağı, Kuzey ve Güney Liman köprüsü, DDY köprüsü ve Deliçay Köprüsü farklı seviyeli kavşak, köprü ve BSK kaplama yapım işi hakkında bilgiler alan Kuyucuoğlu, şantiyelerde de incelemeler yaptı. 
Daha sonra Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost’u makamında ziyaret eden Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Mersin ve ilçelerinde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 
Karayolları tarafından planlanan ve ihalesi yapılarak yapımı devam eden yollarla ilgili de görüş alışverişinde bulunan Kuyucuoğlu, Ulaştırma Komisyonu üyesi olarak Mersin’in kara ve demir yolu bağlantılarının hızla yapılması ve eksik yolların ve demir yollarının biran önce gerçekleştirilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağını belirtti.
Erdemli geçişinin rehabilite edilmesi gerektiğini de belirten Serdal Kuyucuoğlu, Çeşmeli-Taşucu otoyol bağlantısın da bu hattın rahatlaması için biran önce programa alınması gerektiğini söyledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA