ÜNİVERSİTELİ KUAFÖRLER İŞ BAŞINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜNİVERSİTELİ KUAFÖRLER İŞ BAŞINDA


 

MEÜ’de, Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü tarafından Çiftlikköy Kampüsü çarşı alanında berber salonu açıldı.

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü tarafından Çiftlikköy Kampüsü çarşı alanında berber salonu açıldı. PTT bitişiğinde açılan 80 metrekarelik salonda; üniversitemiz çalışanları ve öğrencileri saç-sakal kesimi, bakımı, şekillendirilmesi yanı sıra yüz bakımı gibi hizmetlerden cüz’i ücretlerle yararlanabilecek.
Açılış törenine; Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı ile Prof. Dr. Ali Kaya, Genel Sekreter Vedat Güngör, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Erol Yaşar, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Vekili Abdurrahman Ersan, çok sayıda öğretim elemanı ile Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri ve sektörden bazı temsilciler katıldı. 
Rektör Prof. Dr. Çamsarı “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz berber salonu, yaptığımız altyapı yatırımlarının meyvelerinden biri. Üniversitemiz çalışanlarına ve öğrencilerine hizmet verecek bu salon, Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin yeni uygulama alanı olması açısından da önemli. Hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.
Kampüs Berber Salonu’nun sorumlusu Öğr. Gör. Rifat Aytar, yüksekokulun döner sermayesi ve sektörden sponsorların katkılarıyla tamamlanan salonun, kalite standartları benimsenerek hizmet vereceğini kaydetti. Müşteri memnuniyetini esas aldıklarını vurgulayan Öğr. Gör. Aytar, randevulu sistemle çalışacaklarını söyledi. Öğr. Gör. Aytar ayrıca Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda kadınlar için kuaförlük hizmetinin aynı şekilde devam ettiğini belirtti.
Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü’nden Öğr. Gör. Rifat Aytar ve öğrencilerin isteği üzerine Rektör Prof. Dr. Çamsarı beyaz önlük giyerek saç kesimi de yaptı. Rektör Prof. Dr. Çamsarı’ya günün anısına makas şeklinde broş hediye edildi. Düzenlenen tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA