AKP’DEN AKKUYU İÇİN DEPREM VE TSUNAMİ SAVUNMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP’DEN AKKUYU İÇİN DEPREM VE TSUNAMİ SAVUNMASI


 

Anamur Belediyesi Kasım Ayı Meclis toplantısını üyelerin katılım çoğunluğuyla gerçekleştirdi.

Haber Merkezi

Anamur Belediyesi Kasım Ayı Meclis toplantısını üyelerin katılım çoğunluğuyla gerçekleştirdi. 4 Meclis üyesi mazeret bildirerek toplantıya gelemedi. Açılış konuşması ve yoklamanın ardından Ekim ayı meclis toplantısında alınan kararların üyelere dağıtılmasıyla devam eden meclis toplantısında vatandaşların dilekçelerini değerlendirmek üzere komisyonlara oy birliği ile havale edildi.

Toplantıda iskelede bulunan bir binanın 20 yıl sonra atıl durumdan kurtarılması için imar şartları gözetilerek yeniden ruhsatlandırılması oylamaya sunuldu. Meclis üyeleri imar şartları dahilinde teklifi oy birliği ile kabul ettiler. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe binanın yeniden ruhsatlandırılması sırasında bina yorgunluğunu göz önünde bulundurarak bütün ölçümlerin yapılacağını kaydetti. 2015 yılında gerçekleştirilen tüm hizmet giderlerinin tespit edilmesi için 2016 evsel katı atık raporu da görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Mecliste ayrıca personel giderlerinde ki artış nedeniyle 2016 yılı için talep edilen 1milyon 400b in liralık ek bütçe yapılması da mecliste görüşülerek kabul edildi.

Meclisin dilek ve temenniler bölümünde ise AKP’li Meclis Üyesi Bora Güven, Akkuyu Nükleer Santrali’nin büyük depremlere ve tsunamilere dayanıklı olduğunu gösteren bir raporu mecliste ki üyelere dağıttı. Meclis dilek ve temennilerin ardından son buldu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA