MERSİN, EĞİTİMDE 17. | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN, EĞİTİMDE 17.


 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Mersin’in 2015-2016 eğitim öğretim yılında başarı sıralamasında 17. sırada de yer aldığını belirterek, hedeflerinin ilk 10’a girmek olduğunu söyledi.

Haber Merkezi

Mersin İl Milli Eğitim Danışma Kurulu Komisyon Toplantısı, Vali Vekili Süleyman Deniz başkanlığında yapıldı. Toplantıya, Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Şube Müdürü Muhammet Çiftçi, ilçe milli eğitim şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.
Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Koca, yılda iki kez yapılan Danışma Kurulu Komisyon Toplantısı’nda dile getirilen önerilerin uygulanıp uygulanmadığının yıl sonundaki toplantıda nedenleriyle birlikte ele alındığını ifade etti.
Eğitim-öğretime ilişkin bilgiler de veren Koca, Mersin’in 25 bin öğretmen, bin 165 okul ve 368 bin öğrenci sayısıyla 30 büyükşehir arasında bulunduğunu kaydetti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) anketine göre, Mersin’in 2015-2016 eğitim-öğretim yılında başarı sıralamasında 17. sırada de yer aldığını belirten Koca, bunun geçmiş yıllara göre göz ardı edilmeyecek bir başarı olduğunu, ancak bununla sınırlı kalmayıp hedeflerinin ilk 10 içerisine girmek olduğunu söyledi.
Toplantıda daha sonra Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Çiftçi’nin sunumunun ardından, katılımcıların soruları yanıtlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA