Toplum liderleri Toros’a geliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toplum liderleri Toros’a geliyor


 

Toros Üniversitesi ile Rotary ve Rotaract Kulüpleri işbirliği ile düzenlenen, “Toplum Liderleri Geliyor Ufuk Geliştirme ve Liderlik Eğitim Programı Dizisi” bu yıl 19 Kasım – 7 Ocak tarihleri arasında 45 Evler Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi

Rotary ve Rotaract Kulüpleri tarafından düzenlenen ve gençlerle sektörlerine yön veren kişileri buluşturmayı hedefleyen programa bu yılda Toros Üniversitesi ev sahipliği yapacak. Her hafta ülkemizin ve kentimizin önemli isimlerinin konuk olacağı program kapsamında Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan, Modacı Barbaros Şansal, TRT Spikeri Hafize Okan, MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, gibi isimler katılacak.
7 oturumda gerçekleşecek olan Toplum Liderleri Geliyor Ufuk Geliştirme ve Liderlik Eğitim Programı kapsamında 19 Kasım günü MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, 26 Kasım’da TBF Genel Koordinatörü Ömer Onan, 3 Aralık’ta modacı Barbaros Şansal, 10 Aralık’ta Mersin Deni Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, 17 Aralık’ta MESBAŞ Genel Müdürü Edvar Mum, 24 Aralık’ta TRT Spikeri Hafize Okan ve 7 Ocak’ta Psikiyatr Dr. Obengül Ejder öğrencilerle buluşacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA