MEÜ’DEN ERDEMLİ’YE DERSLİK DESTEĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ’DEN ERDEMLİ’YE DERSLİK DESTEĞİ


 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Erdemli Meslek Yüksekokulu binasında 5 adet derslik ve Mescit ile bazı birimlerin açılışı gerçekleştirildi.

Haber Merkezi

 Açılışı yapılan birimler arasında; Turizm Animasyon Uygulama sınıfı, fotokopi odası, destek hizmet birimi odası, misafir öğretim elemanları odası yer aldı. Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’nın katılımıyla düzenlenen açılışa; rektör danışmanları Doç. Dr. Erol Yaşar, Yrd. Doç. Dr. Barış Buldum, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşkın, Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cemile Çelik ve Erdemli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Dağadur’un yanı sıra çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenci katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Rektör Çamsarı, “Her ilçemize yeni bir şeyler kazandırmaya gayret gösteriyoruz. Erdemli çok daha fazlasını hak ediyor. Burada yetişecek öğrencilerimizin vatana ve millete hayırlı olmasını diliyor, özverili çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Sürekli gelişmeyi ve yenilenmeyi ilke edindiklerini söyleyen Erdemli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Dağadur ise sözlerini şöyle sürdürdü, “Yüksekokulumuz yaklaşık 2 bin öğrenciye eğitim vermektedir. Hizmet kalitemizi arttırmak açısından ardiye olarak kullanılan bu alana; derslikler, Turizm Animasyon Uygulama sınıfı, fotokopi odası, Mescit, destek hizmet birimi odası ve misafir öğretim elemanları odası yapıldı. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz ve personelimiz için masa tenisi oyun alanı oluşturuldu. 3 ay gibi kısa bir sürede akademik ve idari personelimizin özverili çalışmalarıyla güzel bir başarıya imza attık. Bu bağlamda sayın rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılış yapıldı ve derslikler gezildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA