Merdan Yanardağ, okurlarıyla buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Merdan Yanardağ, okurlarıyla buluştu


 

Gazeteci - Yazar Merdan Yanardağ, 2. Mersin CNR Kitap Fuarı’nda okurlarına “Türkiye nereye gidiyor” başlığında bir sunum yaparak 15 Temmuz darbe girişimindeki izlenimlerini aktardı.

Mehmet Nabi Batuk

Muhalif kimliğiyle tanınan Gazeteci, Yazar Merdan Yanardağı 2. Mersin CNR Kitap Fuarı’na konuk oldu. Yenişehir Belediyesi CNR Fuar Merkezi 3. Konferans Salonunda okuyucularla bir araya gelen Yanardağ, “Türkiye nereye gidiyor” başlıklı sunumunda 15 Temmuz Darbe girişimindeki izlenimlerini Mersinli okurları ile paylaştı.  
15 Temmuz’da tuhaf bir darbe girişimi ile karşılaştıklarını söyleyen Yanardağ, “Darbenin nasıl geldiğine dair bir tartışma hala devam ediyor. Aydınlanmayan, karanlıkta kalan bir dizi nokta var. Türkiye gerçekten 15 Temmuz’a nasıl geldi? Bu soru önemli sorulardan bir tanesidir. Çünkü 13 Temmuz günü bir kişi Türkiye’de darbe girişimi olacağını söyleseydi ona deli gözüyle bakarlardı. Çünkü hiçbir işaret hiçbir gösterge darbeye ve ya darbeye benzeyen bir kalkışmayı işaret etmiyordu. Ama 15 Temmuz’da birden bire bir darbe girişimiyle karşılaştık” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA