TARHAN PROVOKATÖR OLMAKLA İTHAM ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARHAN PROVOKATÖR OLMAKLA İTHAM ETTİ


 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, esnafın sorunlarını dinlemek için gittiği toplantıda gazetecileri provokatör olmakla itham etti.

SONER AYDIN

Mezitli Kent Konseyi’nin düzenlemiş olduğu toplantıda sorunlarını ve taleplerini konuşmak için Viranşehir esnafını ile bir araya gelen Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, gazetecileri ve bazı esnafları provokatörlük yapmakla suçladı. 
Esnafın sorunlarını dinlemek için toplantıya katılan Tarhan, sorun dinlemek ve çözüm yolu bulmaktan çok, esnafı ve basını suçlayıcı ifadeler kullandı. Zabıta ile ilgili sıkıntısını dile getirmek için söz alan esnaflara sert çıkışan Tarhan, “Olayı provoke etmek isteyenler var. Burada içinizden birileri, o gelen gazeteci kimse, burada var şuanda içinizden biri çağırmıştır. Açık söylüyorum; Yalı Evleri’nin yıkımı ile Mezitli halkının 10 milyon lirası cebinden alınacak. Basın da dahil buna. Buraya şuanda bir tane basın geldiyse bu sizin eserinizdir. Bu şekildeki oyuna gelmem ben” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA