EN İYİ ÜNİVERSİTELER MERSİN’E GELİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EN İYİ ÜNİVERSİTELER MERSİN’E GELİYOR!


 

Yükseköğretimin bütün fırsatları, Educaturk farkı ile Mersin’e geliyor. 22-23 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenlenecek etkinlik ile en iyi üniversiteler Mersin’e gelecek.

Türkiye’nin en prestijli yükseköğretim günleri etkinliği Educaturk, 22-23 Aralık 2016 tarihleri arasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Ve Sersi Sarayı’nda gerçekleşecek olan etkinlikte Türkiye’nin en prestijli ve saygın üniversiteleri ile yüksekokulları gençlerle birebir görüşüp, tüm sorularını cevaplayacaklar. 

Tamamı ücretsiz olan buluşmada gençleri bekleyen sürprizler sadece bunlarla sınırlı değil. İki gün boyunca rehberlik ve kariyer odaklı birçok seminer de düzenlenecek. Uzman katılımcılar gençlere üniversite seçmenin, bölüm seçmenin, hatta il seçmenin püf noktalarını,  artı ve eksilerini, bunun kariyerlerine yansımalarını anlatacak. Rehber öğretmenler ise fuar boyunca üniversiteye hazırlanan gençlere yardımcı olacak. 

GRİ KOÇ, MERSİN’DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR!
Gökhan Müftüoğlu (Eğitim Koçu); yıllardır ülkenin her yerinde ve sosyal medyada motivasyon seminerleri yapan, Profesyonel bir Koç’tur. 2013 yılından bu yana on binlerce kişiye motivasyon semineri veren Gri Koçluk, 2015’ten bu yana tüm deneyimini ve tecrübesini GRİ HAFIZA ile bir araya getirdi. GRİ HAFIZA olarak amacı: Motivasyon ve Hafıza Tekniklerini zirvede kullanmak ve kullandırtmak.
Öğrencilerin içinde bulunduğu bilinmezliği, erteleme psikolojisinin zararlarını, bir an önce başlamazsa neler kaybedeceğini, başlarsa neler kazanacağını keyifli bir anlatımla paylaşacak ve öğrencilerin ‘’çalışmam gerektiğini biliyorum ama.’’ ile başlayan cümlelerini yok etmeyi hedefleyecek.
GRİ KOÇ, Seminer içinde öğrencilerin duydukları başarı hikâyeleri ve katıldıkları uygulamalarla, onları hiç sıkılmadan harika bir yolculuğa çıkartacak.

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ’NE MERSİN’ DE DEVAM
Educaturk, 12 yıldır başarılı bir şekilde sürdürdüğü “kitap bağışı” kampanyasına bu yıl Mersin’i da ekledi. Fuarı ziyarete gelen öğrenci ve öğretmenlere yanlarında birer kitap getirmeleri çağrısında bulunan Educaturk, daha sonra bu kitap ve romanları belirlenen kardeş okula iletecek. Educaturk ‘un bu yıl belirlediği kardeş okul Kahramanmaraş’tan Pazarcık Anadolu Lisesi. (Bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA