VEKİLLERDEN SEL DEĞERLENDİRMESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VEKİLLERDEN SEL DEĞERLENDİRMESİ


 

Mersin’de yaşanan sel felaketinin ardından milletvekilleri de harekete geçti.

AKP’li Özkan Mersin’e gelirken, MHP’li Şimşek ise bir programa katılmak üzere Adana’dan Kıbrıs’a hareket ettiğini söyledi. CHP’li Atıcı ise Başkan Kocamaz’a yüklendi.

SONER AYDIN

Mersin’de meydana gelen sel felaketi kentte çok büyük hasarlara neden oldu. Özellikle merkez Toroslar ve Akdeniz’de su baskınına maruz kalmayan ev Mersin’in seçilmişleri hasar tespit ve yaraların sarılması için harekete geçti. 

“SEL FELAKETİ ÖNLENEBİLİRDİ”
Sel felaketini gazetemize değerlendiren CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, şehir içinde yaşanan sel felaketinin önlenebilir olduğunu söyledi. Yağmur sularını denize ulaştıracak yağmur suyu drenaj mazgalların ve ızgaraların belediye ekipleri tarafından düzenli olarak temizlenmesi gerektiğini dile getiren Atıcı, suya gömülen Tulumba Battı-Çıktı’ya eleştiriler yöneltti.  Sel felaketinden çiftçinin de çok büyük mağduriyetler yaşadığını aktaran Atıcı, Mersin’in afet bölgesi ilan edilmesi için mecliste önerge sunacaklarını aktardı. Öte yandan CHP il başkanı Abdullah Özyiğit, CHP’li vekillerin Mersin’in afet bölgesi ilan edilmesi için önerge vereceğini kaydetti
    
“ÖZKAN MERSİN’E, ŞİMŞEK KIBRIS’A”
Ankara’da Meclis çalışmalarında görev alan AKP Mersin Milletvekili Hacı Özkan, apar topar Mersin’e geldi. Biran önce hasar tespit çalışmalarına başlayacaklarını aktaran Özkan, alt yapı sorununun ortadan kaldırılması için büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile çalışma başlatacaklarını aktardı. MHP’li Baki Şimşek, ise katıldığı bir canlı yayın programında bir programa katılmak için Adana’dan Kıbrıs’a hareket ettiğini söyledi. Şimşek, Ankara’ya döndüğünde bakanlarla bir araya gelerek Mersin’in afet bölgesi ilan edilmesi için çalışmalar başlatacaklarını ifade etti. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA