KORSAN SERVİSÇİLERE GÖZ AÇTIRILMIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KORSAN SERVİSÇİLERE GÖZ AÇTIRILMIYOR


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Trafik Denetim Zabıta ekipleri, korsan servis araçlarına göz açtırmıyor.

Periyodik aralıklarla yapılan kontrol ve denetimlerine devam eden ekipler son 4 ayda toplam 824 adet aracı denetledi. Denetimler kapsamında öğrencilerin ve vatandaşların servis ihtiyacını karşılamak üzere, servis taşımacılığının geliştirilmesi ve disiplin altına alınması, korsan taşımacılığın önlenmesi ve fiilen çalışmakta olan şoför esnafının haklarının korunması maksadıyla yapılan denetimlerde son dört ayda toplam 9 korsan araç tespit edilerek, uygulanan yasal işlemler sonucu trafikten men edildi.

Öğrencilerin can güvenliği ve şoför esnafın haklarının korunması maksadıyla denetim ve kontrollerine kararlılıkla devam eden zabıta ekipleri, yasal işlem yapılan araçları, trafikten men edilmesi için Emniyet trafik ekipleri ve Jandarma trafik ekiplerine teslim ediyor.

Ayrıca ruhsatında belirtilen kapasiteden fazla öğrenci ve personel taşıyan, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen güzergah izin belgesi almadan servis taşımacılığı yapan, servis aracında gerekli rehber personel bulundurmayan 119 adet servis aracına, tespit tutanağı tanzim edildi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA