KOCAMAZ KENTTEN BİHABER! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOCAMAZ KENTTEN BİHABER!


 

Silifke’de bir üretici seranın çatısının çökmesi sonucu yaşamını yitirdi. CHP’li Milletvekili Atıcı ilçe teşkilatı ile aileye taziyeye giderken, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz Gülnar’da yaptığı Meclis toplantısında ‘Afetlerde seralarda kimsenin ölmemesi sevindirici” dedi.

Hediye Eroğlu

Silifke’de 26 Aralık günü birkaç arkadaşı ile birlikte seraların üzerinde biriken karı, naylonları yırtmaması ve seraya zarar vermemesi için temizlemeye çalışan 50 yaşındaki Muhammed Çocuk, seranın yıkılması sonucu demirlerin ve kar birikintisinin altında kaldı. Çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, acı haber ilçeyi yasa boğdu.

CHP TAZİYEYE GİTTİ

CHP Mersin Milletvekili ve Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı da, haftasonu bölgede yaptığı incelemelerden önce Çocuk’un ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

KOCAMAZ ‘KİMSE ÖLMEDİ’

Ancak Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı olağan toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, yaptığı ilginç açıklamalar dikkat çekti.

Yılın son 15 günü Mersin’de bir uçtan bir uca çok büyük felaketler yaşandığını söyleyen Kocamaz, “Önce Anamur, Bozyazı, Aydıncık hatta Yeşilovacık’tan batıya doğru tüm bölgelerde fırtına afeti yaşandı. Birçok sera perişan oldu. Allah’tan can kaybı olmadı. Seranın içerisinde fırtına yakalanan vatandaşlarımız oldu. O cam kırıklarının arasında insanlar hayatını da kaybedebilirdi. Bunun olmamasına şükrediyoruz. Arkasından yıllardır Mersin’de çok fazla görmediğimiz, alışık olmadığımız şekilde bir kar yağışı oldu hatta kar sahillere kadar indi. Halen açılamamış yollar var. Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak hep birlikte çok büyük gayret gösterildi” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA