METRUK BİNALAR YIKILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

METRUK BİNALAR YIKILIYOR


 

Toroslar Belediyesi, İlçede tehlike arz eden ve kötü görüntü oluşturan metruk binaların yıkımlarını gerçekleştiriyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Musalı Mahallesi’nde kaderine terk edilen 3 metruk bina iş makinalarıyla yıkıldı.

Konuyla ilgili açıklamaya yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, metruk binaların görüntü kirliliğinin yanı sıra bally, tiner gibi kokulu madde ile alkol bağımlılarının yuvası haline gelmesi nedeniyle sosyal tehlike arz ettiğini vurgulayarak, belediye olarak Toroslar halkının huzur ve güven içerisinde yaşamasını temin etmeye çalıştıklarını vurguladı.
 Metruk binaların yıkımlarını mahalle sakinleri ile bina sahiplerinin dilekçelerine istinaden gerçekleştirdiklerini de ifade eden Başkan Tuna, amaçlarının çağdaş ve modern Toroslar oluşturmak olduğunu belirterek: “Kaderine terk edilmiş ve virane durumdaki bu tür binalar maalesef ki kokulu ve uçucu madde bağımlılarının yuvası haline gelebilir. Bu nedenle bizde sorumlu belediyecilik anlayışıyla ilçemiz sınırları içerisindeki bu tür binaların yıkımlarını mahalle sakinlerimizin ve bina sahiplerinin dilekçelerine istinaden gerekli incelemeleri yaptıktan sonra gerçekleştiriyoruz. Musalı Mahallemiz de 2014 mahalli idareler seçimlerinin ardından 6360 sayılı Büyükşehir yasasıyla belediyemize bağlanan mahallerimizden bir tanesidir. Merkezdeki mahallerimizde olduğu gibi ilçemize yeni bağlanan mahallelerimizde de belediyecilik hizmetlerimizi en iyi şekilde yerine getirerek, en iyi yaşam koşullarını oluşturma gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, çevrelerinde bu tür binalar varsa bize en kısa süre ulaşmalarıdır” dedi. (bülten)

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA