NİKAH ÖNCESİ KAYYUM ŞOKU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NİKAH ÖNCESİ KAYYUM ŞOKU!


 

Mersin’de kayyum atanan Akdeniz Belediyesi’nde nikah memurlarının açığa alınmasının ardından nikahı kıyılacak çiftler kısa süreli çok yaşadı.

SONER AYDIN

Mersin’de Akdeniz Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş’ın belediye başkanı olarak atandığı Akdeniz Belediyesi’nde bu defa nikah memurları görevden alındı. Nikah memurlarının Kaymakamlık tarafından açığa alındığı iddia edilirken, dün öğle saatlerinde nikahları kıyılması için Akdeniz Belediyesi Nikah Salonu’na gelen çiftler ve aileler en mutlu günlerinde adeta şok yaşadı. 

“NİKAH İÇİN GELDİK NİKAH MEMURU YOK DEDİLER”
Nikah memurlarının görevden alındığını duyan ailelerle, görevliler arasına kısa süreliğine tartışma yaşandı. Nikah için geldikleri belediyede yaşadıkları şoku anlatan Mürsel isimli bir yurttaş, “Nikah için saat 16.00’a randevu almıştık. Nikah öncesi son hazırlıkları yaparken nikah memurunun görevden alındığını öğrendik. Nikahımızın kıyılmayacağı endişe ile görevlileri aradık. Bize nikahımızı kıyacak memurun görevden alındığını söylediler. Bunun üzerine görevlilerle tartışma yaşadık. Bize durumun düzeltileceğini, görevden alınan nikah memurunun yerine, başka bir memurun görevlendirileceğini söylediler. Bizim gibi nikahı olan başka insanlar da aynı şeyleri yaşadı” diye konuştu.

“KEYFİ OLARAK GÖREVDEN ALINDIK”
Akdeniz Belediyesi’nde nikah memuru olarak görev yaparken sabah görevden alındığını öğrenen ve dün nikahlara giremeyen nikah memuru ise, görevden almaların Akdeniz Kaymakamlığı tarafından keyfi bir şekilde yapıldığını öne sürdü. Belediyeden kendisi ile birlikte bir nikah memuru arkadaşının daha görevden alındığını kaydeden nikah memuru, “Kayyumun gelmesi ile birlikte her birimde görevden almalar yaşanıyor. Dün bizim gibi 21 memur daha görevden alınmış. Biz vatandaşlara hizmet ediyoruz. Vatandaş mağdur oluyor. Biran önce görevimize dönmek istiyoruz” dedi.
Öte yandan görevden almalarla ilgili görüştüğümüz belediye yetkilileri, açığa alınan nikah memurlarının yerine yenilerinin atandığını ve nikahların kıyıldı bilgisini verdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA