Mezitli Kart sevindiriyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli Kart sevindiriyor


 

Mersin’in indirim sağlayan tek kartı Mezitli Kart, avantajlarının yanında her ay üyelerine kazandırdığı hediyelerle de sevindirmeye devam ediyor.

Yıl boyu kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunan Mezitli Kart'ın kura sonucu belirlediği üyelerine dağıttığı hediye sayısı 300’ü aştı. 10 bini aşan Mezitli Kart üyeleri arasında yapılan çekilişte, lüks bir yemekten, gıda paketine, aktivite olanaklarından, sinema biletine kadar onlarca hediye şanslı kişilere veriliyor.

Sağladığı ekonomik avantajların yanı sıra yaptığı sosyal projede adından söz ettiren Mezitli Kart, gıda yardımı, kütüphaneye hitap toplama kampanyası, sokak hayvanlarına mama bağışı kampanyası, kız öğrencilere eğitim yardımını yapılmasını sağlayan Mezitli’nin Filizleri projesi, Süper Bir Gün etkinlikleri, balkon süsleme etkinlikleri, engelliler için yapılan etkinlikler gibi çok sayıda sosyal projede yer alıyor.

Mezitli Kart’ın vatandaşlar tarafından sevilmesinde yapılan kampanya ve etkinliklerin önemli olduğunu ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, her ay düzenli olarak üye firmalar tarafından kart sahiplerine hediyeler verildiğini söyledi. Mezitli Kart'ı bir çok belediyenin örnek aldığının bilgisini veren Başkan Tarhan, Mezitli Kart’ın üniversitelerde araştırma konusu olduğunu pek çok belediye bu kart uygulamasına başlandığını söyledi.

Mezitli Kart’ın düzenlediği sosyal kampanyalarla önemli bir görev üstlendiğini söyleyen Başkan Tarhan, "Mezitli Kart ayrıcalığını tüm Mersinliler ve Mezitlililer yaşıyor. Çünkü bu kartta sahip olan vatandaşlarımız sağlık sektörü, süper marketler, alışveriş merkezleri ve çeşitli işyerlerinde belirli oranda indirimden yararlanıyorlar. Kartımız ekonomik yönden fayda sağlarken, aidiyet duygusu da yaratıyor. Mezitlili olmanın ayrıcalıklı olduğunu bu kartımız göstermiş oluyor” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA